Polityka prywatności

Polityka prywatności


W Pracowni Zdrowia Joanny Pyczek szanujemy nie tylko zdrowie naszych Pacjentów, ale także prywatność użytkowników naszego serwisu. Przeczytaj dokładnie poniższe informacje, aby lepiej zapoznać się z naszą polityką prywatności.
Gabinet fizjoterapii Fizjo-zone Joanna Pyczek zgodnie z art. 24 ust.1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dz. U. z 2002 r., nr 101, poz. 926, z późn. zm.) przekazuje poniżej informacje na temat przechowywania, przetwarzania i celów przetwarzania danych, mającą charakter zapewnienia o zachowaniu należytej staranności po stronie Fizjo-zone Joanna Pyczek .
  1. Administratorem podanych danych osobowych jest Fizjo-zone Joanna Pyczek z siedzibą w Krakowie (30-091) przy ul. Bronowickiej 73.
  2. Wypełnienie formularza kontaktowego lub wniosku online oznacza przesłanie danych osobowych znajdujących się w formularzu/wniosku online do Fizjo-zone Joanna Pyczek. Dane będą przetwarzane przez Fizjo-zone Joanna Pyczek w celu podjęcia przez Fizjo-zone Joanna Pyczek na Pana/Pani wniosek niezbędnych działań związanych z przekazaniem informacji, sprzedażą i marketingiem własnych produktów i usług Fizjo-zone Joanna Pyczek. Państwa dane osobowe nie będą przekazane przez Fizjo-zone Joanna Pyczek podmiotom trzecim.
  3. Podanie przez Państwa danych jest dobrowolne, jednakże ich podanie warunkuje wykonywanie czynności o których mowa w pkt 2. Fizjo-zone Joanna Pyczek informuje o przysługującym Państwu na podstawie art. 32 ustawy o ochronie danych osobowych prawie dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania.
  4. W celu zmodyfikowania lub usunięcia danych prosimy o kontakt pod adresem mailowym: pzjp.krakow@gmail.com
  5. Informujemy, iż na podstawie art.10 ust. 2 ustawy z 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r., nr 144, poz. 1204, z późn. zm.) udostępnienie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie za pośrednictwem środków komunikacji elektronicznej od  Fizjo-zone Joanna Pyczek informacji handlowych w rozumieniu art. 2 pkt 2 wymienionej wyżej ustawy.

Polityka Cookies

Gabinet fizjoterapii Fizjo-zone Joanna Pyczek wykorzystuje pliki cookies, aby pozyskiwać informacje pozwalające między innymi na usprawnienie strony internetowej www.pzjp.pl.
Odwiedziny serwisu internetowego Gabinetu fizjoterapii Fizjo-zone Joanna Pyczek, w przeglądarce internetowej zezwalającej na wykorzystanie plików cookies, są równoznaczne z wyrażeniem zgody użytkownika na ich wykorzystywanie.
Pliki cookie, złożone z ciągu liter i znaków, są umieszczane w komputerze odwiedzającego przez serwery stron internetowych. Pozwalają one właścicielowi witryny, która jest odwiedzana, odróżnić odwiedzającego od innych użytkowników strony. Cookie nie mogą być wykorzystane przez Fizjo-zone Joanna Pyczek do uruchomienia jakiegokolwiek kodu na komputerze odwiedzającego, a co za tym idzie, nie mogą służyć do uruchomienia na nim wirusów i innego złośliwego oprogramowania. Nie mogą również posłużyć do przeglądania zawartości komputera odwiedzającego.
Istnieje prawny obowiązek uzyskania zgody odwiedzającego, na używanie wszystkich rodzajów plików cookie, z wyjątkiem plików cookie należących do kategorii „Konieczność”. Zgodę tą można wyrazić poprzez ustawienia przeglądarki internetowej. Aby dowiedzieć się więcej o zarządzaniu plikami cookie, w tym jak dostosować lub zmieniać ustawienia przeglądarki w celu zablokowania plików cookie lub informowania o ich wysyłaniu, należy skorzystać z funkcji Pomoc w przeglądarce lub odwiedzić stronę http://www.aboutcookies.org.uk/, na której znajdują się  informacje na temat zarządzania plikami cookie w różnych przeglądarkach. Brak zmiany tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych tu cookies.
Należy jednak pamiętać, że całkowite wyłączenie obsługi plików cookie może spowodować obniżenie funkcjonalności Serwisu, na przykład, można utracić dostęp  do wszystkich obszarów serwisu, bądź nie otrzymywać spersonalizowanych informacji podczas ich przeglądania.

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

No to zaczynamy!

Zmiany, zmiany, zmiany...

Pomysł na oryginalny prezent?